Anasayfa Haberler 8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül 'de
8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül 'de

Finansal teknolojiler ve risk yönetiminin enine boyuna tartışılacağı 8. İstanbul Finans Zirvesi, 27-28 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bu sene 8. kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de dünya ekonomisine yön veren pek çok karar alıcı, özel sektör temsilcisi ve akademisyeni bir araya getirecek olan IFS’17 ‘ye Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere finans sektörünün önemli isimleri katılıyor.
Zirve, IFS Danışma Kurulu Başkanı Murat Yülek, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Güneybatı Somali Cumhurbaşkanı H.E. Sharif Hassan Sheikh Aden ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açılış konuşmalarıyla başlayacak.
Mehmet Şimşek’in keynote konuşmacı olacağı zirvenin ilk günü Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın’ın konuşmasıyla devam edecek.

ZEYBEKCİ VE AĞBAL DA KATILACAK

Zirvenin ilk gününün öğleden sonraki bölümü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yapacağı konuşma ve mülakat ile devam edecek. Hazine Müsteşarı Osman Çelik’in konuşmasının ardından Kredi Garanti Fonu Genel Müdürü İsmet Gergerli söz alacak. Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Uysal’ın ardından Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci’nin moderatörlüğünde yapılacak olan Merkez Bankası oturumu başlayacak.
IFS 2017’nin 2. Günü Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın açılış konuşmasıyla başlayacak ve ardından Bakan ile yapılacak Keynote Mülakat ile devam edecek.
Zirvenin son bölümü, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan’ın konuşmasıyla başlayacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın moderatörlüğünü üstlendiği Endüstri ve Teknoloji Politikaları ve Finans oturumunda, milletvekili Faik Öztrak, Ziya Altunyaldız ve Erhan Usta söz alacak.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam