Anasayfa Haberler KOBİ E-ticaret Zirvesi 11 Kasım'da
KOBİ E-ticaret Zirvesi 11 Kasım'da

Türkiye’de ilk kez bir üniversite ve sanayi iş birliğinde düzenlenecek olan ‘KOBİ E-ticaret Zirvesi’, 11 Kasım Cumartesi günü Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Türkiye’de her geçen gün büyüyen ve bu yıl 50 milyar liralık hacime ulaşması beklenen e-ticaret dünyasına KOBİ’lerin entegrasyonu sağlanarak ülke ekonomisine katkılarının artırılması amaçlanan zirvede; teknoloji, yazılım ve e-ticaretin önde gelen şirketlerinden üst düzey yöneticiler ile KOBİ’ler bir araya gelecek. 
Zirvede; dijital dönüşüm, sektörel stratejiler, e-ticarette tüketici davranışları, pazarlama optimizasyonu faaliyetleri ve hukuki süreçler geçmiş tecrübeler ışığında ele alınacak. TÜİK verilerine göre, Türkiye’de 3 milyondan fazla KOBİ faaliyette bulunuyor. 
Türkiye'de aktif olarak online ticaret yapan e-ticaret sitesi sayısı ise; 14 bin. Ülkemizde kullanım oranı yalnızca %2,5 olan e-ticareti geliştirmek için çalışan IdeaSoft, Türkiye’deki e-ticaret hacminin yarısını oluşturan 6 binden fazla şirkete altyapı desteği veriyor. 
www.kobieticaretzirvesi.com adresinden ‘KOBİ E-ticaret Zirvesi’ etkinliğinin ayrıntılarına ulaşabiliyor ve ücretsiz kayıt yaptırılabiliyor.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam