Anasayfa Haberler Teknoparklar sanayicilerle buluşuyor
Teknoparklar sanayicilerle buluşuyor

Ar-Ge, Sanayi, Akademi (ASA) Buluşmasının 5’incisi, Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK) 2018 ile birlikte gerçekleştirilecek. Fuara 20 ülkeden 30 bin teknoloji meraklısının katılması bekleniyor...

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, TÜYAP, Kocaeli Kamu – Üniversite - Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Platformu İl Temsilciliği destekleri ile 31 Ekim - 03 Kasım 2018 tarihleri arasında, Ar-Ge, Sanayi, Akademi (ASA) Buluşmasının 5’incisi, Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı (SANTEK) 2018 ile birlikte yapılacak.

“TGBLERDEN ÜCRET ALINMAYACAK”

Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren gösteren Teknoloji Geliştirme Bölgeleri (TGB) yönetici şirketleri ve Ar-Ge firmalarının, akademisyenlerin, sanayicilerin ve yatırımcıların bir araya geleceği fuarda, sanayiciler için araştırma programı düzenlenecek. 5. Ar-Ge, Sanayi, Akademi (ASA) Buluşması organizasyonu için 15 bin metrekare özel bir alan ayrıldı. Fuar alanı ve stantlar için TGB yönetici şirketleri ve TGB'de faaliyet gösteren Ar-Ge firmalarından ücret alınmayacak.

SON GÜN 21 EYLÜL

Fuar bünyesinde “Match4Industry Eşleştirme Etkinliği” ile Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen firmaların, Türkiye pazarındaki stratejik ortaklar ile buluşturulması ve Türk firmaları ile teknolojik işbirliği oluşturulmasına imkan sağlanacak.
Fuara katılmak için son başvuru tarihi 21 Eylül 2018 Cuma Günü olarak belirlendi. Fuara katılacakların, ‘Taahhütname Formu'nu doldurup, imzalı ve kaşeli bir şekilde Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine göndermesi gerekiyor.(sanayi gazetesi)

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam