Anasayfa Haberler Turizmciler iç turizmin desteklenmesini istiyor
Turizmciler iç turizmin desteklenmesini istiyor

Türkiye Otelciler Federasyonu YK Üyesi Gazi Murat Şen, hükümetten iç turizm endüstrisinin daha yoğun ve somut olarak desteklenmesini istediklerini söyledi.

Dünya gazetesinden Osman Nuri Boyacı'nın haberine göre; Türkiye Otelciler Federasyonu YK Üyesi ve Denizli Turistik Otelciler İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, pandemi sonrası iç turizmin hareketleneceğini belirterek, hükümetten iç turizm endüstrisinin daha yoğun ve somut olarak desteklenmesini istediklerini söyledi.
Şen, “Kentimizi, gelecek misafirlerimize, kişisel sağlık güvenlikleri ile ilgili en yüksek güvenceyi verebilir hale getirmeli, Denizli’ye seyahat etme isteği uyandırmalı, alternatif pazarlama projeleri geliştirmek için hemen harekete geçmeliyiz” dedi.

Küresel salgın nedeniyle tüm dünya ile birlikte evlere kapanmak zorunda kalındığını söyleyen DENTUROD Başkanı ve TUROFED Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Murat Şen, COVID-19’un hem ekonomik hem de psikolojik olarak bireyleri ve tüm sektörleri olumsuz etkilediğini söyledi.
Aşılamanın başlamasının bir umut ve bunca zamandır evde kapanmışlığa karşı bir rövanş olduğunu ifade eden Şen, “Bu rövanşı almak elimizde. Bu kadar uzun süre evlerimizde kapalı kaldıktan sonra dikkatli bir iyimserlik yaşamaya başladık. Aşılama sayılarının artması ve akabinde vaka sayılarının azalacak olması insanları gezi, ziyaret, seyahat planları yapmaya itiyor” dedi.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam