Anasayfa Haberler Ankara Ticaret Odası'ndan perakende sektörü çalışanlarına eğitim
Ankara Ticaret Odası'ndan perakende sektörü çalışanlarına eğitim

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, perakende sektörü çalışanlarına yönelik düzenledikleri eğitimlerle, satış elemanlarının mesleki kabiliyetlerini geliştirmeyi ve üyelerinin satışlarına ivme kazandırarak iş hacimlerini artırmalarını hedeflediklerini belirtti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyelerinin ve çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkı sağlamak üzere ATO İDEA Mesleki Yeterlilik Merkezi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen iki günlük Perakende Alanı Satış Teknikleri Eğitimi'nin açılış programı ATO Başkanı Gürsel Baran’ın katılımıyla yapıldı.
Eğitmen Cem Küçüktepepınar tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayanlar katılım belgesi alma ve ATO İDEA Mesleki Yeterlilik Merkezi'nin belgelendirme yetkisinde bulunan satış ve pazarlama alanlarındaki sınava ATO teminatıyla girme hakkı kazanmış olacak.
Açılışta konuşan Baran, ATO olarak öncelikli hedeflerinin üyelerinin işlerini büyütmesine destek sağlamak olduğunu ifade etti.
Bu doğrultuda, tercih edilen alanların meslek haline gelmesi ve nitelikli iş gücüne katkı sağlamak için eğitimler gerçekleştirdiklerini belirten Baran, "Eğitimlerle mesleği belgeli hale getirerek, perakende sektöründeki satış elemanlarının mesleki kabiliyetlerini artırmayı, kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı ve üyelerimizin satışlarının olumlu yönde ivme kazanmasıyla iş hacimlerini artırmalarını hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
İş hayatında verimliliğin önemine dikkat çeken Baran, "Yaptığınız işi severek, tam kapasiteyle gerçekleştirmeniz ekonomimizi kalkındırmak demektir. Bu eğitimlerle hem kendinize katkı hem de iş yerinize katma değer kazandırmış oluyorsunuz" dedi.(dünya)

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam