Anasayfa Haberler İş Bankası, bin 795 gayrimenkulü satılığa çıkarıyor
İş Bankası, bin 795 gayrimenkulü satılığa çıkarıyor
Perşembe, 14 Haziran 2012 07:32

İş Bankası, portföyünde bulunan Türkiye genelinde bin 795 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı. İlgilenenlerin online teklif verebildiği listede konut, arsa, tarla, zeytinlik, incirlik hatta fabrikalar bulunuyor. Dev portföye Türkiye genelinden herkes internet üzerinden teklif verebilecek.

 

Satışa sunulan gayrimenkuller arasında Adana'da 6 bin liraya bin 752 metre kare tarla da var; 20 milyon dolara arsa da... Afyon'da 3 bin liraya 'avlulu' kerpiç ev de satıyor; 2.5 milyon liraya fabrika da...

 

Başkent Ankara'da 50 bin liraya apartman dairesi de; Kalecik'te 300 bin liraya tarla da satışa sunuldu. 120 bin liraya Çankaya'da dubleks; 650 bin liraya Altındağ'da dükkan da listede bulunuyor.

Antalya'da zeytinlik 50 bin liradan; 338 metrekare tarla 3 bin liradan satışa çıkıyor. Finike'de 100 bin liraya narenciye bahçesi; Kaş'ta 220 bin liraya villa veya 42 bin liraya ev, ahır, tarla alabilirsiniz. Hatta yine Kaş'ta bin 333 metrekare tarla 7 bin liradan satışa sunuluyor.

İstanbul Eyüp'te 97 metrekare konut 90 bin liralık açılış fiyatıyla satışa sunulurken; Büyükçekmece'de ofis 360 bin liradan açılıyor. Fatih'te 16 metrekare ofis 25 bin lira; Silivri'de bitmemiş bir villa 200 bin liradan satışa çıkıyor. Maltepe'de 250 bin liraya dubleks, Esenyurt'ta 90 bin liraya daire; Sultangazi'de 45 bin liraya daire; 600 bin liraya bina bulunuyor.

SATIŞ NASIL OLUYOR?

Vatandaş, http://www.isbank.com.tr/content/TR/Gayrimenkul/GayriMenkulListe--1.aspx linkini tıklayarak portföyü baştan sona görebiliyor. Bu listede ilgilendiği gayrımenkul için 'teklif vermek istiyorum' butonunu tıklayarak hem gayrımenkulün özelliklerini görüyor hem de fotoğraflarını. Taşınmazlara teklif verebilmek için satın alma teklif tutarının %5’i oranındaki teminat bedelini en yakın İş Bankası Şubesine “Teklif veren kişinin adı ve soyadı, taşınmazın ada parsel bilgisi ve teminat bedeli” açıklaması ile yatırması gerekiyor.

Ayrıca Satış Şartnamesi ve Satış Teminat Taahhütnamesi’nin kendisine en yakın herhangi bir şubedeki çalışan tarafından imzalanması; bu belgelerle teminatın yatırıldığına dair dekontun şubeye teslimi gerekiyor.

Banka duyurusunda  alıcılar "Bankamızın satışa sunduğu gayrimenkuller herhangi bir taahhüt veya garanti olmaksızın oldukları koşulda satılmaktadır. Gayrimenkuller ile ilgili olarak yayınlanan bilgiler Banka açısından herhangi bir taahhüt içermediğinden, gerekli araştırmaların gayrimenkulün alıcısı tarafından yapılması önerilmektedir" sözleriyle uyarılıyor.  (hürriyet)

 

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam