Anasayfa
Basın Açıklaması


Değerli Kazım Arslan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz



Mustafa Kemal Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu,Tam Bağımsız Türkiye sevdalısı, Derneğimizin Genel Başkan Yardımcılığı ve Denizli Şube Başkanlığı görevlerinde bulunan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Başımız sağolsun.
USİAD









 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!



Milli Mücadelenin başladığı, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün olan 19 Mayıs’ı 100. yılında coşkuyla kutluyoruz. 
Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına ve bölünmez bütünlüğüne olan inancımızla; sonsuza dek bağımsız, laik ve üniter devlet yapısıyla kutlanacak nice 19 Mayıslar diliyoruz.
USİAD

 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun.

 
Başkanımız Kemal Özden'i saygıyla anıyoruz

Değerli Başkanımız, CHP eski PM Üyesi, ADD Şişli Şubesi Kurucu Başkanı merhum Kemal ÖZDEN'i aramızdan ayrılışının 13. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında andık.




 
Çanakkale Geçilmez!



Çanakkale zaferimiz, emperyalizme karşı özgürlük ve bağımsızlığımızın şanlı bir tarihidir. Türk milletine Gazi Mustafa Kemal Paşa gibi bir lideri ve bağımsız, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti Devletini armağan etmiştir. 
18 Mart 1915 Çanakkale Destanımızın 104. yılında, Büyük Önderimiz, Anafartalar Kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz...

 
<< Başlangıç < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>

Sayfa 10 / 20

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam