Anasayfa
Basın Açıklaması


Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla ve Özlemle Anıyoruz



Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurlayışımızın 79. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.
O'nun ilke ve devrimleri ışığında Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma kararlılığındayız.
USİAD

 
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızın kurtuluşu için mücadele etmiş tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, Cumhuriyetimizin 94. yılını coşkuyla, gururla kutluyoruz.
Bizi birleştiren, bizi aydınlatan Cumhuriyetimizin 94. yaşı kutlu olsun.
Cumhuriyet Geleceğimizdir.
USİAD



 
İyi Bayramlar



Milletçe mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir bayram geçirmek dileğiyle...
Bayramımız kutlu olsun.
USİAD

 
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

26 Ağustos 1922’de Afyon Cephesi’nde başlayıp, 30 Ağustos günü Dumlupınar'da, 9 Eylül’de İzmir’de taçlanan Büyük Zaferimizin 95. yıldönümünü kutlamanın onurunu ve sevincini yaşıyoruz.

Zafer Bayramı, Türk devletinin kuruluşunu, Türk milletinin büyük zaferini müjdelemiş, emperyalizme karşı mazlum milletlerin umut ışığı olmuştur.
Başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bağımsızlık mücadelemizin bütün kahramanlarını, geçmişte ve günümüzde ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi şükran ve saygıyla anıyoruz.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

 
Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusu Lozan Barış Antlaşması'nın 94'üncü yıldönümünü kutluyoruz

Lozan Antlaşması, Türk milleti aleyhine asırlardan beri hazırlanmış ve Sevr Antlaşması'yla tamamlandığı zannedilmiş büyük bir suikastin yıkılışını ifade eden bir vesikadır. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk (1927-NUTUK)

Lozan bir siyasal bağımsızlık belgesidir. Türkiye’nin bağımsız bir devlet olarak tanınmasını sağlayan ve bunu uluslararası alanda tescil eden belgedir. Lozan Antlaşması'ndan üç ay sonra da Cumhuriyet ilan edilmiştir.

Lozan bir ekonomik bağımsızlık belgesidir. Lozan’da kapitülasyonların kaldırılması kararı alınmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tapusu ve yapı harcı niteliğindeki Lozan Barış Antlaşması'nın 94'üncü yıldönümünü kutluyor, Lozan’ın mimarlarını, başta Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’yü saygı ile anıyoruz.

USİAD

 
<< Başlangıç < Önceki 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sonraki > Son >>

Sayfa 15 / 20

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam