Anasayfa
Haberler


Orta Vadeli Mali Plan yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Orta Vadeli Mali Plan'a göre, gelecek 3 yıllık dönemde ekonomi politikasının temel amacı; mali disiplini sürdürmek, cari dengeyi iyileştirmek, enflasyonu düşürmek, büyümeyi hızlandırmak, istihdamı artırmak ve gelir dağılımını iyileştirmek olacak.

Devamını oku...
 
İran ile ticarette yeni dönem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından; iki ülke arasında yerli para ile ticaret yapılması ve 3 sınır kapısının 24 saat hizmet vermesi konularında mutabık kalındı.

Devamını oku...
 
İthal samanın ilk partisi İzmir'de

İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, saman fiyatları ve üyelerinin saman bulamaması dolayısıyla Bulgaristan’dan 9 bin ton saman anlaşması yapıldığını duyurmuştu. Geçtiğimiz ay yapılan bu açıklamanın ardından ilk parti samanlar İzmir'e geldi. Samanlar, İzmir Alsancak Limanından kente giriş yaptı.

Devamını oku...
 
SGK, e-Fatura'ya geçti

SGK, sosyal güvenlik sisteminde, hizmet anlayışını artırmayı amaçlayarak, 1 Ekim itibarıyla e-Fatura uygulamasına geçti.

Devamını oku...
 
Fitch Türkiye'nin yıllık büyüme tahminini yükseltti

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ilk yarısında kredilerdeki artış ve mali önlemlerle beklentilerinin üzerinde büyüyen Türkiye ekonomisi için yıllık büyüme tahminini yükseltti.

Devamını oku...
 
<< Başlangıç < Önceki 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Sonraki > Son >>

Sayfa 344 / 549

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam