Anasayfa Haberler
Enerji ithalatı arttı

Türkiye'nin enerji ithalatı şubat ayında geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 42,8 artarak 2 milyar 890 milyon dolar oldu.

Devamını oku...
 
Ekonomik güven endeksi arttı

Ekonomik güven endeksi Mart ayında bir önceki aya göre %5 oranında artarak 91,5 değerinden 96,1 değerine yükseldi.

Devamını oku...
 
Sektörün kalbi Photo&Digital fuarında atacak

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği ( İFSAK) fuara, dünya çapında tanınan çok önemli sanatçıların yer aldığı sergi, söyleşi ve atölyelerle katılıyor.

Devamını oku...
 
'Belirsizlik hali ekonomiyi yoruyor'

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, referandumdan sonrası başka bir tarihe odaklanıp odaklanılmayacağının bilinmediğini belirterek, ekonomiyi yoran süreçlerden bir tanesinin bu bekleyiş olduğunu belirtti.

Devamını oku...
 
Sigorta indiriminden faydalanmanın yolu

TÜSODER Sigorta Komisyonu Başkanı Çağatay, "Tüketiciler, yüksek fiyatlı poliçelerini trafik sigortasında 'tavan fiyat' uygulaması başladıktan sonra yüzde 5 kesinti ile iptal ettirip, ortalama yüzde 30 indirimle trafik sigortasını yaptırabilir" dedi.

Devamını oku...
 
Kapasite kullanımı martta düştü

2017 yılı Mart ayında imalat sanayi genelinde kapasite kullanım oranı, bir önceki aya göre 0,5 puan azalarak yüzde 74,9 seviyesinde gerçekleşti.

Devamını oku...
 
2,5 milyar lira KOBİ'lerle buluşturuldu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "KOSGEB'ten onaylanmış kredilerin toplam miktarı 2,5 milyar lira. Yani 11 milyar liranın 2,5 milyar lirası KOBİ'lerle buluşturulmuş durumda." dedi.

Devamını oku...
 
Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı

Başbakan Yardımcısı Şimşek'in katılımıyla Bursa da düzenlenen zirvenin açılışı yapıldı. Etkinlik önemli isimlerin katıldığı oturumlarla sürecek ve yarın 17.30'da MB Başkanı Çetinkaya'nın yapacağı konuşmayla bitecek.

Devamını oku...
 
Doğrudan yatırım yarı yarıya düştü

Türkiye'ye uluslararası net doğrudan yatırım girişi, ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 46 azalarak 601 milyon dolar oldu.

Devamını oku...
 
Tekstil atıklarıyla 2 milyon dolar ihracat

Otomobilden buzdolabına kadar geniş bir kullanım alanı olan keçeye doğal yöntemlerle "alev iletmez" özellik kazandıran İzmirli şirket, dünya devlerine ihracata başladı.

Devamını oku...
 
<< Başlangıç < Önceki 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Sonraki > Son >>

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam